+32 (0)50 69 43 13 info@oneillbeachclub.com Beachcam

Op 9 en 10 mei organiseren wij in samenwerking met de stad Blankenberge een heus Watersport weekend. Niet alleen zal je het allernieuwste SUP, Kite-, golf- als windsurf materiaal kunnen komen bekijken, aanraken maar ook testen. Daarnaast loopt dit weekend samen met de Nationale watersportdag, een initiatief van Bloso, en is er onze SUP wedstrijd!

Testweekend
De grootste merken uit de watersport branche hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd. Het allernieuwste kite-, SUP-, Surf- en windsurfmateriaal zal klaar liggen op het strand om te testen.

Watersportdag
Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Bloso en bied iedereen de kans om gratis te proeven van diverse watersport activiteiten. In de O’Neill Beachclub kan je deelnemen aan volgende 3 initiaties: kitesurfen, suppen en surfen. Er worden zowel zaterdag als zondag 2 sessie georganiseerd, telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 16u. Aangezien de plaatsen beperkt zijn raden wij aan op tijd in te schrijven (vol = vol).

SUP wedstrijd
Ook tijden dit weekend staat onze sup wedstrijd op het programma. Er zal op afroep (via onze FB pagina) ten laatste op donderdag 7 mei beslist worden welke dag er zal gestreden worden om welke titel. Zowel wave, sprint race als longdistance race komen in aanmerking!