+32 (0)50 69 43 13 info@oneillbeachclub.com Beachcam

Nieuwsblog & Events

terug

Eneco Clean Beach Club!

Eneco Clean Beach Club!

Traditie getrouw gaan we de eerste zondag van de lente, nl zondag 24 maart, met z’n allen het strand op om een grote opruim actie te doen. Het is een absoluut gegeven dat we nog steeds te veel afval produceren en dat hiervan heel veel in zee terecht komt, met alle gekende gevolgen.  Het gaat dan ook voornamelijk om plastic, dat uiteindelijk ook aanspoelt op ons strand. Als fervente watersporters worden we hier dan ook dagelijks mee geconfronteerd… Daarom is het belangrijk dat we samen in Blankenberge meedingen naar deze felbegeerde Cup, die we trouwens vorig jaar in 2018 konden winnen!!! Allen op post…

YESSSSS, we’re open

YESSSSS, we’re open

Met een late start van de paasvakantie gaan we toch al een weekje vroeger open! Vanaf ZATERDAG 30 maart staan we weer alle dagen klaar om zowel de watersporters als strandsporters te ontvangen… Op weekdagen openen we onze clubfaciliteiten om 12u, in de weekends en vakantiedagen zijn we er om 10u.  Sluiten doen we vanaf het einde van de watersporten!!!

OPENING SEASON Party

OPENING SEASON Party

Op zaterdag 20 april willen ons seizoen feestelijk inzetten… Daarom is iedereen dan ook welkom vanaf 21u voor onze Opening Season Party.  Meer info volgt later.